Привърженици на Левски и Ботев Пловдив вилняха в градския транспорт в

...
Привърженици на Левски и Ботев Пловдив вилняха в градския транспорт в
Коментари Харесай

Футболни фенове вилняха в градския транспорт в София

Привърженици на „ Левски ” и „ Ботев Пловдив ” вилняха в градския превоз в София след мача сред двата тима в неделя. Има информация, че са счупили стъкло на рейс 120, заяви Нова тв.

Инцидентът е станал малко преди 20.00 часа, а транспортното средство е било цялостно с пасажери. Футболните почитатели са се качили на спирка „ Герена ”. Полицията спряла рейса в региона на болница „ Токуда ”, в другия завършек на София, и овладяла обстановката.

По-рано денем се стигна до пердах сред агитки. Петима души са арестувани. Пред заведение на ул. „ Черковна “ почитателите почнали да хвърлят пиратки и да нарушават публичния ред, а след това се сбили. 

“Към 13.30-13.40 часа почитателите на „ Ботев Пловдив ” започнаха да влизат в заведението на групички. След към 20 минути цялата бирария се извърши с почитатели. Първоначално всичко беше умерено. Те пристигнаха съответни и споделиха „ Няма да станем, до момента в който не се напием и не се наядем ”. Просто желаеха да пийнат и да хапнат преди мача. След като се събраха всички, двама служители на реда влязоха на инспекция, аз ги попитах какво да създадем и те ми споделиха да се обадим на 112 ”, описа пред Нова тв Биляна Савова, която работи в заведението. 

Тя не е видяла какво тъкмо се е случило на тротоара пред бирарията, само че е видяла част от ранените: " След сбиването, няколко ранени влязоха в заведението, един от тях имаше рана на главата ". 

По-късно на мача още веднъж имаше конфликти, наложи се даже срещата да бъде спряна за малко.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР